68 LED SMD solarna stenska svetilka s PIR sezorjem gibanja

14,99 

Izdelek pri nas v skladišču 🏠

14 dnevni rok vračila izdelka 📦

Zagotovljena kvaliteta ✅

12 mesecev garancijskega servisa ⭐

Na zalogi

Predviden čas dostave sreda 7. decembra
EAN: 5904734400646 Šifra: XJ4306 Kategorija: Oznaka:

Opis

68 LED SMD solarna stenska svetilka s PIR sezorjem gibanja

Opremljen z visoko prevodnimi fotovoltaičnimi celicami. Dovolj je, da svetilko namestite na sončno mesto. Čez dan pretvarja sončno energijo v električno.

Inteligentni sistem zaznavanja gibanja prižge svetilko, ko pridejo ljudje mimo, in jo samodejno ugasne. Posebej zasnovan senzor gibanja z dosegom zaznavanja do 8 metrov in kotom pripravljenosti 120°. Prižge svetilko, ko zazna gibanje in ugasne po 30 sekundah.

Zdaj lahko namestite zunanjo razsvetljavo z montažo svetilke na sončno steno, brez nepotrebne napeljave, možne so različne uporabe (na vrtu, verandi, balkonu).

Odporen na sonce in dež. Svetilka je opravila test vodotesnosti in dosegla stopnjo IPX5. Izboljšana tesnila in ohišje odporno na električne razelektritve zagotavljajo dolgo in varno uporabo.

Po 6 urah polnjenja pri 10.000 luksih sončne svetlobe se bo svetilka prižgala 60-krat. 6 ur polnjenja je enako 60 delovnim ciklom. 

Vgrajene refleksne komore učinkovito odbijajo svetlobo, ki jo oddajajo diode. Z odsevnimi komorami je svetilka svetlejša od drugih sijalk enake moči.

stenska svetilka modernega dizajna s solarnim polnjenjem
senzor gibanja do 8 metrov in kot zaznave 120°
čas osvetlitve po zaznavi gibanja 30s
68 LED diod s povečano svetlostjo in 560 odbojnimi površinami, ki odbijajo svetlobo
vodoodporna IPX5
učinkovita baterija 18650 1200mAh
enostavna namestitev brez ožičenja